Garanti reklamtion

Hvis du ønsker at gennemføre en garanti-reklamation og fejlmelde et af vores produkter, skal du benytte vores online supportsystem. Det er udviklet for at vi kan give dig den bedst mulige service, og sikre indsamling af alt nødvendig information.

Vigtigt info: ved indlevering til eeese serviceværksted

Der er tilfælde hvor det er nødvendigt at din eeese maskine skal forbi en af vores teknikere. Du er selv ansvarlig for at sende/indlevere maskinen til vores serviceværksted og skal selv afholde udgifterne hertil. Det er ligeledes dit ansvar at maskinen er emballeret forsvarligt, så der ikke opstår transportskader undervejs. Bemærk at vi kun udskifter maskinens defekte dele.

Indlevering til serviceværkstedet kan kun ske efter aftale med eeese.

Der skal været indgået en aftale om indlevering via supportsystemet før du kan sende maskinen til vores serviceværksted. Maskinen skal være tydeligt mærket med din sags referencenummer og meget gerne være vedlagt et print af dine sagsdetaljer.

 

Kontakt os

Hos eeese er vi eksperter inden for vores område, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde en forhandler eller besvare dine spørgsmål.

Nyt felt

Go with eeese
Administration og kundeservice

Ledreborg Allé 128K

DK-4000 Roskilde

Tlf.: +45 7022 6856
info@eeese-aircare.com
eeese-aircare.com

Kundeservice

DANSK: +45 7022 6856

SVENSK: +46 0771-188 819

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00