eeese Luftkøler

Alle luftkølere i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi inden for airconditions og luftkøling.

Aya

Aya er det perfekte valg, når temperaturen skal sænkes med 3-4 grader i rum med åbne vinduer og døre. Luftkøleren sænker temperaturen gennem den naturlige fordampning af vand. Den afkølede luft recirkuleres til rummet gennem svingende lameller, der skaber følelsen af en naturlig kølende brise. Aya er udstyret med et stort honeycomb kølemedie, vaskbart filter og tre ventilationshastigheder for optimal køleeffekt.

AYAS SÆRLIGE TALENTER

 • Naturlig afkøling
 • Sænker stuetemperaturen med 3-4 grader
 • Afkøler værelser med åbne vinduer / døre
 • Nedkølet luft recirkuleres gennem svingende lameller
 • 3 blæserhastigheder
 • Digital kontrolpanel med fjernbetjening
 • Timer 7,5 time
 • Aftagelig vandtank
 • Vaskbart luftfilter

Lea

Med 8 ventilatorhastigheder har denne Lea luftkøler og luftbefugter meget at byde på. Den kan anvendes året rundt som luftkøler om sommeren, hvor den kan sænke rumtemperaturen med 3-4 grader. I vinterhalvåret opnår et sundt indeklima og en bedre luftfugtighed ved at bruge maskinen som luftbefugter.

LEAS SÆRLIGE TALENTER

 • 8 ventilatorhastigheder
 • Naturlig køling
 • Sænker temperaturen med 3-4 grader
 • Nedkølet luft recirkuleres gennem svingende lameller
 • Nedkøler rum med åbne vinduer og døre
 • Touchskærm kontrolpanel med fjernbetjening
 • Timer: 12 timer
 • Aftagelig vandtank
 • Vaskbart luftfilter

Luftkølere der effektivt sænker temperaturen i dit hjem

Med en eeese luftkøler er du sikret et godt indeklima i dit hjem eller på kontoret. De innovative luftkølere fra eeese har mange funktioner der sikrer dig en kold luft på varme dage. Ved at tilføre vand i luftkølerens vandtank er eeese luftkøleren klar til brug. Luftkølerne fra eeese kan blæse luft i flere hastigheder.

 

2-i-1 luftkøler og luftbefugter

De innovative luftkølere fra eeese kan meget mere end blot at fungere som luftkølere. Om sommeren hvor solen bager på vinduerne indenfor, kan eeese luftkøleren sænke rumtemperaturen med 3-4 grader. I vinterhalvåret opnås der et sundere indeklima og en bedre luftfugtighed ved at bruge din luftkøler som luftbefugter.

Alle eeese produkter er udviklet ud fra den nyeste teknologi, viden om det europæiske indeklima samt lækkert skandinavisk design. Luftkølerne larmer heller ikke nær så meget, som de andre luftkølere der er på markedet. Ligeledes har eeese luftkølere timerfunktioner der gør, at de kan installeres til, at blæse kold luft ud i dit varme rum eller på kontoret, mens du ikke er der. Den nedkølede luft recirkuleres gennem luftkølerens svingende lameller, hvilket giver følelsen af en naturlig kølig brise.

Luftbefugtere der bekæmper et tørt indeklima

I vintermånederne er luften indenfor ofte tør og det kan blandt andet give tør hoste, irriterede slimhinder og søvnproblemer. Luftfugtigheden kan falde helt ned til 25-30%. Det er langt fra den optimale luftfugtighed for et sundt indeklima på omkring 50%. Her fungerer luftkølerne som luftbefugtere, der effektivt og naturligt hæver fugtighedsniveauet i rummet og dermed skaber et sundere indeklima for hele familien. Det fungerer ved, at vandtanken fyldes med vand, som stiger op igennem maskinens store bikubefilter og cirkuleres ud i rummet.

 

Perfekt synergi mellem design og funktionalitet

Eeese’s design er elegant og klassisk, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er nemlig tænkt over detaljerne fra inderst til yderst, så funktionalitet og udseende går hånd i hånd. Alle luftkølere har praktiske hjul, så den kan flyttes nemt, alt efter hvor du skal bruge den.

Lad os hjælpe dig med at finde din nye luftkøler

Hos eeese står vi til rådighed hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde den perfekte luftkøler til dit hjem, kontor eller forretning. Vi står gerne til rådighed og kan kontaktes via info@eeese-aircare.com eller pr. telefon på +45 7022 6856 eller +46 0771-188 819. Du kan også bruge vores chatfunktion her på siden.

Hos eeese har vi flere produkter til at opnå den helt rigtige indeklima i dit hjem eller på kontoret. Se vores udvalg af affugtere og airconditions.

Kontakt os

Hos eeese er vi eksperter inden for vores område, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde en forhandler eller besvare dine spørgsmål.

Nyt felt

Go with eeese
Administration og kundeservice

Ledreborg Allé 128K

DK-4000 Roskilde

Tlf.: +45 7022 6856
info@eeese-aircare.com
eeese-aircare.com

Kundeservice

DANSK: +45 7022 6856

SVENSK: +46 0771-188 819

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00