Cookie-och integritetspolicy

Cookie-och integritetspolicy

När du besöker vår webbplats samlas information in om dig som används för att anpassa och förbättra vårt innehåll som visas på webbplatsen. Om du inte vill att information ska samlas in, bör du ta bort dina cookies (se instruktioner) och avstå från vidare användning av webbplatsen. Nedan berättar vi mer om vilken information som samlas in.

Cookies

Webbplatsen använder ”cookies”, som är en textfil som lagras på din dator, mobil el. liknande för att känna igen denna, komma ihåg inställningar, utföra statistik, rikta annonser, och göra användarens upplevelse mer effektiv. Cookies kan inte innehålla skadlig kod som virus. Det går att ta bort eller blockera cookies. Se instruktioner: http://minecookies.org/cookiehandtering
Om du raderar eller blockerar cookies kan du riskera att webbplatsen inte fungerar optimalt och att det finns innehåll som du inte kan komma åt.

Denna webbplats använder Google Analytics, en internetanalystjänst från Google Inc. (”Google”). Google Analytics använder ”cookies”, textfiler som lagras på din dator och som gör det möjligt att analysera din användning av webbplatsen. Informationen om din användning av webbplatsen (inklusive din anonymiserade IP-adress) samlas in av dessa cookies och skickas till servrar hos Google i USA där de lagras. Google använder denna information för att analysera din användning av webbplatsen och för att sammanställa rapporter om webbplatsaktiviteter till webbplatsoperatörer och för att utveckla ytterligare tjänster i samband med användningen av webbplatsen och Användning av Internet. Google kan också avslöja denna information till tredje part om det krävs enligt lag. Lagen eller om tredje part behandlar informationen på uppdrag av Google. Google kommer inte att sätta din IP-adress i samband med andra lagrade data på Google. Du kan förhindra installation av cookies genom att ställa in din webbläsare på de inställningar som krävs. Men i detta fall, observera att du kanske inte kan använda alla funktioner på denna webbplats i full utsträckning. Genom att använda denna webbplats godkänner du samtidigt att dina uppgifter behandlas av Google på det sätt som beskrivs ovan och för de syften som beskrivs ovan.

Du kan hindra Google från att lagra en cookie som genereras baserat på och i samband med din användning av denna webbplats (inklusive din IP-adress) samt bearbetning av dessa data genom att ladda ner och installera denna plugin för din webbläsare:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Lagen säger att vi kan lagra cookies på din enhet om de är strikt nödvändiga för att säkerställa tillhandahållandet av den tjänst du uttryckligen har begärt att använda. För alla andra typer av cookies måste vi inhämta ditt samtycke. Ditt medgivande gäller för eeese-aircare.com

Personuppgifter

Allmänt

Personuppgifter är all information som kan tillskrivas dig i viss utsträckning. När du använder vår webbplats samlar vi in och behandlar ett antal sådana uppgifter. Detta händer till exempel vid allmän tillgång till innehåll om du registrerar dig för vårt nyhetsbrev, delta i tävlingar eller enkäter, registrera dig eller liknande.

Vi samlar vanligtvis in och bearbetar följande typer av information: Teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, geografisk plats och vilka sidor du klickar på (intressen). I den utsträckning du uttryckligen samtycker till detta och anger informationen själv kommer du också att behandlas: Namn, telefonnummer, e-postadress och adress.

Säkerhet

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att din information inte oavsiktligt eller olagligen raderas, publiceras, förloras, försämras eller avslöjas, missbrukas eller på annat sätt bearbetas i strid med lagstiftningen.

Syfte

Informationen används för att identifiera dig som användare och för att visa dig de annonser som sannolikt kommer att vara relevanta för dig, för att kunna förse dig med de tjänster du har begärt, till exempel för att skicka ut ett nyhetsbrev. Dessutom använder vi informationen för att optimera våra tjänster och innehåll.

Lagringsperiod

Informationen lagras under den tid som lagen tillåter och vi raderar den när den inte längre är nödvändig. Perioden beror på vilken typ av information och grunden för lagringen. Därför är det inte möjligt att ange en generell tidsram för när information tas bort.

Utlämnande av information

Data om din användning av webbplatsen, vilka annonser du får och eventuellt klickar på, geografisk plats, kön och åldersgrupp osv. lämnas ut till tredje part i den mån denna information är känd. Du kan se vilka tredje parter som är inblandade i avsnittet ”cookies” ovan. Informationen används för att rikta reklam.

Vi använder också ett antal tredjeparter för att lagra och behandla data. Dessa behandlar endast information för våra räkning och får inte använda den för egna syften.

Utlämnande av personuppgifter såsom namn och e-post osv. kommer endast att ske om du ger ditt medgivande till det. Vi använder endast personuppgiftsbiträden i EU eller i länder som kan ge adekvat skydd för din information.

Insyn och klagomål

Du har rätt att bli informerad om vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Du kan också invända mot användningen av information när som helst. Du kan också återkalla ditt medgivande till behandling av information om dig. Om informationen som behandlas om dig är felaktig, har du rätt att få den rättad eller borttagen. Begäranden kan riktas till: info@eeese-aircare.com om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter har du också möjlighet att kontakta Datainspektionen.

Webbplatsen ägs och publiceras av:

eeese aircare
Ledreborg Allé 128K
DK-4000 Roskilde.
Tel.: +45 7022 6856
E-post: info@eeese-aircare.dk

Kontakta os

På eeese vi är experter inom vårt område och vi är redo att hjälpa dig att hitta en återförsäljare eller svara på dina frågor.

Nytt fält

Go with eeese
Administration & kundtjänst

Ledreborg Allé 128K

DK-4000 Roskilde

Tlf.: +45 7022 6856
info@eeese-aircare.com
eeese-aircare.com

Kundtjänst

DANSK: +45 7022 6856

SVENSK: +46 0771-188 819

Åbningstider

Mandag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00