aircondition Kaya

Med en kølingskapacitet på 9000 BTU, er Kaya en kraftfuld aircondition. Selv på de varmeste sommerdage kan Kaya køle dit hjem ned. Med den indbyggede 24 timers timer-funktion, kan du altid komme hjem til et dejligt, nedkølet hjem.

Kaya aircondition – kraftfuld køling af rum op til 30 m2

Med en kølingskapacitet på 9000 BTU, er Kaya en kraftfuld aircondition. Selv på de varmeste sommerdage kan Kaya køle dit hjem ned. Med den indbyggede 24 timers timer-funktion, kan du altid komme hjem til et dejligt, nedkølet hjem. Kaya aircondition er en mobil aircondition, med A-mærket energieffektivitet, vaskbart filter, LED og touchscreen samt fjernbetjening.

Aircondition Kaya topview

Kaya – køling på kommando med 24-timers timerfunktion

Med en Kaya aircondition er der ikke langt til kølig luft på de varme dage. Kaya har nemlig indbygget timer, så du kan sætte den til at køle når du ikke er hjemme, og komme hjem til et perfekt afkølet hjem. Kaya har et anbefalet arbejdsområde på op til 30 m2 så der er rig mulighed for at bruge dem i de større opholdsrum. De 360 grader robuste hjul, gør også, at du nemt kan flytte din aircondition rundt imellem dine rum. Modellen er smukt designet med den skandinaviske boligstil for øje og har diskrete, integrerede håndtag i siderne.

Kaya – en aircondition, der både kan køle og holde hjemmet affugtet

Hvor mange airconditions står og samler støv i de kolde måneder, har eeese tænkt multifunktionalitet ind, da det brede sortiment af airconditions kom til. Kaya har nemlig den fordel, at den også fungerer som affugter – endda med en affugtningskapacitet på hele 24 liter pr. dag. Kaya aircondition kan også blæse luft ud på samme måde som en ventilationsblæser.

Wifi – styr din aircondition via telefonen

Denne aircondition er udstyret med wifi, der gør det muligt at styre enheden via mobiltelefon. Det er smart, fleksibelt og innovativt. – Kaya er kompatibel med Google Assistant.

En aircondition som overholder fremtidens miljøkrav

Med din Kaya aircondition er du sikret at have en maskine, der er tilpasset fremtidens miljøkrav. Eeese har nemlig brugt kølemiddel R290, som er et mere miljøvenligt kølemiddel end de fluorholdige gasser (HFC), der tidligere er blevet benyttet som kølemiddel i airconditions, affugtere og flere andre maskiner. Den miljøvenlige gas bidrager til at din Kaya aircondition er mere energieffektiv end de airconditions, man før har set på markedet.

Kaya – en aircondition, som er let at installere

Med din Kaya aircondition, skal du ikke tænke på at lave huller i væggen for at transportere den varme luft ud af lokalet. Til denne type aircondition medfølger nemlig vindueskit. Vindueskittet består af et mundstykke og en plade som nemt fastsættes i vinduet. Placer derefter mundstykket på slangen, som du herefter fastgør i pladen. Så er din aircondition klar til brug. Kaya aircondition betjenes nemt via fjernbetjening eller på touchskærmen.
Kaya – et kvalitetsprodukt fra
Kaya er en del af den populære serie af airconditions fra eeese. Alle airconditions i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi inden for airconditions og luftkøling. Derfor overholder alle produkter fra eeese fra år 2020 fremtidens miljøkrav.

Choose green

go with eeese

Vores airconditions og affugtere indeholder kølemiddel R290, som er et mere miljøvenligt kølemiddel end de fluorholdige gasser (HFC), der hidtil har været benyttet som kølemiddel i airconditions, affugtere og mange andre maskiner. ølemiddel R290 har en WP (global warming potential) på 3 som ikke nedbryder ozonlaget.

Kayas særlige talenter

 

 • Wifi og kompatibel med Google Assistant
 • 2640 W
 • 9000 BTU
 • Vindues-kit inkluderet

 • Energieffektivitetsklasse A (2.61)

 • Maks. 65 dB(A)

 • Touchskærm display og fjernbetjening

 • Håndtag i siderne og hjul der drejer i alle retninger

 • 24-timers timer

 • Indikator der viser når vandtanken er fuld

 • Vaskbart filter

Aircondition Kaya piktogram
Kayas specifikationer

 

Artikelnummer 2521
Anbefalet arbejdsområde m2 14-30
Kølingskapacitet 2640 W BTU/t 9000
Strømforsyning V/Hz 220-240/50
Strømforbrug (køling) 1010
Nominel strøm (køling) 4,4
Energieffektivitet (EER) Class A 2.61
COP 2,3
Kølemiddel R290
Vindues-kit inkluderet Ja
Maks lydniveau dB(A) ≤65
Affugtningskapacitet L/dag 24
Luftcirkulation m3/t 350
Afløbsslange inkluderet Nej
Afløbsslange diameter (mm) 18
Nettovægt kg 22
Bruttovægt kg 25,5
Produktstørrelse (BDH) mm

354x338x698

Pakkestørrelse (BDH) mm

400x384x868

EAN 5704841025219

 

Kontakt os

Hos eeese er vi eksperter inden for vores område, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde en forhandler eller besvare dine spørgsmål.

Nyt felt

Go with eeese
Administration og kundeservice

Ledreborg Allé 128K

DK-4000 Roskilde

Tlf.: +45 7022 6856
info@eeese-aircare.com
eeese-aircare.com

Kundeservice

DANSK: +45 7022 6856

SVENSK: +46 0771-188 819

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00