aircondition Alba

Med Alba aircondition er du sikker på at komme hjem til et perfekt afkølet hjem. Alba er en mobil aircondition, med A-mærket energieffektivitet, 7000 BTU, vaskbart filter, touchscreen og fjernbetjening.

Alba aircondition – til køling af opholdsrum op til 20 m2

Med Alba aircondition er du sikker på at komme hjem til perfekte afkølede rum. Alba er en mobil aircondition, med A-mærket energieffektivitet, 2050 W, vaskbart filter, touchscreen og fjernbetjening.

Denne kompakte mobile aircondition sænker temperaturen i opholdsrum på op til 20 m2. Med et A-mærke i energieffektivitet og en kølingskapacitet på 2050 W, holder Alba værelser behagelige og afkølede efter behov.

Alba - En aircondition der både køler, blæser og affugter

Alba aircondition har mange fordele og er let at indstille og betjene. Selvom Albas primære funktion er aircondition, er Alba et multiprodukt, der ikke behøver at blive gemt væk, når de varme måneder er forbi. Alba fungerer nemlig også som affugter sågår med en affugtningskapacitet på hele 17 liter pr. dag. dermere kan Alba aircondition også blæse luft ud, som en ventilationsblæser.

Alba aircondition overholder fremtidens miljøkrav

Med en Alba aircondition får du en maskine som er tilpasset fremtidens miljøkrav. Til denne aircondition er der nemlig brugt kølemiddel R290, som er et mere miljøvenligt kølemiddel end de fluorholdige gasser (HFC), der førhen blev benyttet som kølemiddel i airconditions, affugtere og mange andre maskiner. Den miljøvenlige gas bidrager til at Alba aircondition er mere energieffektiv end de airconditions, man førhen har set på markedet.

Mobil aircondition med indbygget timer

Alba aircondition er nem at installere og anvende, maskinen kan nemt flyttes efter behov via de integrerede håndtag og de robuste 360 graders hjul. Denne aircondition har indbygget timer, så man kan indstille anlægget til at starte, inden man ønsker at opholde sig i rummet.

Aircondition med nem installation

Alba er en mobil aircondition, der ikke kræver hul i væggen for at transportere den varme luft ud af rummet. Til denne aircondition hører nemlig et vindueskit med. Dette vindueskit består af et mundstykke og en plade som nemt sættes i vinduet. Mundstykket placeres blot på slangen, som herefter fastgøres i pladen og din aircondition er klar til brug. Alba aircondition betjenes nemt via fjernbetjening eller på touchskærmen.

Wifi – styr din aircondition via telefonen

Denne aircondition er udstyret med wifi, der gør det muligt at styre enheden via mobiltelefon. Det er smart, fleksibelt og innovativt. Alba er kompatibel med Google Assistant.

Alba – et kvalitetsprodukt fra
Alba er en del af den populære serie af airconditions fra eeese. Alle airconditions i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi inden for airconditions og luftkøling.

Choose green

go with eeese

Vores airconditions og affugtere indeholder kølemiddel R290, som er et mere miljøvenligt kølemiddel end de fluorholdige gasser (HFC), der hidtil har været benyttet som kølemiddel i airconditions, affugtere og mange andre maskiner. ølemiddel R290 har en WP (global warming potential) på 3 som ikke nedbryder ozonlaget.

Albas særlige talenter

 

 • Wifi og kompatibel med Google Assistant
 • 2050 W
 • 7000 BTU
 • Vindues-kit inkluderet
 • Energieffektivitetsklasse A (2.61)
 • Maks. 65 dB(A)
 • LED & touch display med fjernbetjening
 • Håndtag og hjul der drejer i alle retninger
 • 24-timers timer
 • Indikator der viser når vandtanken er fuld
 • Vaskbart filter
Aircondition Alba piktogram
Albas specifikationer

 

Arikelnr. 2520
Maks. arbejdsområde m2 20
Anbefalet arbejdsområde m2 10-20
Kølingskapacitet 

2050 W (7000 BTU/t)

Strømforsyning V/Hz 220-240/50
Strømforbrug (køling) 792
Nominel strøm (køling) 3.9
Energieffektivitet (EER) Class A 2.61
Kølemiddel R290
Vindues-kit inkluderet Ja
Maks lydniveau dB(A) ≤ 65
Affugtningskapacitet L/dag 17
Luftcirkulation m3/t 300
Afløbsslange inkluderet Nej
Afløbsslange diameter (mm) 14
Nettovægt kg 21
Bruttovægt kg 23
Produktstørrelse (BDH) mm

305x328x678

Pakkestørrelse (BDH) mm

347x377x864

EAN 5704841025202

 

Kontakt os

Hos eeese er vi eksperter inden for vores område, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde en forhandler eller besvare dine spørgsmål.

Nyt felt

Go with eeese
Administration og kundeservice

Ledreborg Allé 128K

DK-4000 Roskilde

Tlf.: +45 7022 6856
info@eeese-aircare.com
eeese-aircare.com

Kundeservice

DANSK: +45 7022 6856

SVENSK: +46 0771-188 819

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00