Affugter Tim

Tim er en kompakt, lille affugter, der har mange brugsmuligheder. Med sine 780 gram er den let at flytte rundt på eller have med sig. Affugteren gør arbejdet der, hvor en normal affugter ikke kan benyttes.

Tim – den lille, kompakte affugter der kan benyttes i bilen, på båden eller i skabet

Tim er en kompakt, lille affugter, der har mange brugsmuligheder. Med sine 780 gram er den let at flytte rundt på eller have med sig. Affugteren gør arbejdet der, hvor en normal affugter ikke kan benyttes.

Tim affugteren kan både bruges i køkkenskabe, garderobeskabe, i bilen, på båden, i skabet eller et helt andet, mindre sted hvor luftfugtigheden kan være for høj. I campingvognen hvor luftfugtigheden ofte er høj, ville Tim affugter også være optimal. Tim affugteren kan affugte arealer på op til 5 m2 og absorberer op til 250 ml fugt fra luften pr. opladning.

Affugter Tim

Pas godt på dit tøj med et sundt klima i klædeskabet

I klædeskabe hænger tøjet ofte tæt eller ligger sammenfoldet i en skuffe. Når så meget tøj hænger tætpakket i et lukket garderobeskab, kan det godt begynde at føles fugtigt eller lugte jordslået. Det afhjælper Tim affugteren når du placerer den i garderobeskabet. Det samme kan lade sig gøre i køkkenskabene, hvor der også kan være tendens til en høj luftfugtighed, fordi køkkenet hver dag udsættes for dampe fra både ovn og opvaskemaskine.

Ideel at tage med

Tim affugter er også ideel at tage med, de steder hvor en almindelig elektrisk affugter ikke kan benyttes. Det kan blandt andet være i bilen, hvor der for at undgå kondensdannelse på ruderne og fugtige sæder, der tit forekommer i ældre biler i de koldere årstider. Affugteren er også ideel til båden, hvor den med fordel kan fjerne fugten i skabe/skuffer.

Genopladelig og lydløs affugter til de små arealer

Tim affugter er indpakket i et innovativt design i et strømline skandinavisk stil. I toppen af affugteren sidder en lille transparant flade. Igennem den transparente flade, kan man se, at Tim affugteren består af mange små orange silica mineralkugler, der absorberer fugten fra rummet. Disse silica mineralkugler skifter farve når affugteren begynder at absorbere fugt fra luften. Silicakuglerne skifter dermed farve til grøn. Det gør det nemt at se, når din affugter har samlet fugt

Tim affugter er genopladelig og kan bruges igen og igen. Helt op til 300 gange.

Tim – et kvalitetsprodukt fra
eeese logo

Tim er en del af den populære serie af affugtere fra eeese. Alle affugtere i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi.

Tims særlige talenter

 

  • Vejer kun 780 gram

  • Flyt det hen, uanset hvor du har brug for det hurtigt og nemt

  • Let at genoplade og genbruge igen og igen

  • Indeholder fugtabsorberende silicagel mineraler

  • Dækker op til 5 m2

  • Silicakuglerne skifter farve, når der er behov for genopladning

Affugter Tim ikoner
affugter Emil humidity sticker
Tims specifikationer

 

Artikelnr. 2544
Anbefalet arbejdsområde m2: 5
Genopladetid timer 15-20
Kapacitet ml/d 250
Absorberingsmateriale Silica gel
Strømforbrug (I drift) W: 20
Strømforsyning V/Hz: 100-240/50-60
Lydniveau dB(A) 0
Arbejdstemperatur °C 0~50
Nettovægt gram 780
Bruttovægt gram 910
Produktstørrelse (BDH) mm 190x125x55
Pakkestørrelse (BDH) mm 225x165x80
EAN 5704841025448

 

Kontakt os

Hos eeese er vi eksperter inden for vores område, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde en forhandler eller besvare dine spørgsmål.

Nyt felt

Go with eeese
Administration og kundeservice

Ledreborg Allé 128K

DK-4000 Roskilde

Tlf.: +45 7022 6856
info@eeese-aircare.com
eeese-aircare.com

Kundeservice

DANSK: +45 7022 6856

SVENSK: +46 0771-188 819

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00