Affugter og luftrenser Carl

Carl er en 2-i-1 hybrid, der kombinerer en effektiv affugter med luftrensning i HEPA kvalitet. Med Carl bestemmer du selv hvornår du vælger at benytte affugterfunktionen eller ønsker at benytte luftrenserfunktionens HEPA filter.

Carl er en 2-i-1 hybrid, der kombinerer en effektiv affugter med luftrensning i HEPA kvalitet.

Med Carl bestemmer du således selv hvornår du vælger at benytte affugterfunktionen til at holde en optimal luftfugtighed i din bolig eller om du måske i en periode alene ønsker at benytte luftrenserfunktionens H11 HEPA filter til at rense luften for generende partikler. Det sikrer dig det bedste indeklima året rundt.

Affugter Carl topview

Kraftfuld affugter med mange anvendelsesmuligheder

Carl er en kraftfuld affugter, der kan affugte op til 25 liter om dagen. Den kan holde arealer helt op til 120 m2 fri for fugt. Den er oplagt at benytte i kælderen, men der er mange anvendelsesmuligheder. Carl kan både anvendes som affugter og luftrenser på kontorer, i køkken/alrum, den store dagligstue, i forretninger, institutioner eller andre steder hvor der er brug for at få affugtet eller renset luften. Den store 6,5 liters vandbeholder letter håndteringen og affugteren stopper automatisk når beholderen er fyldt. Alternativt kan du benytte den medfølgende drænslange, som kan forbindes til et permanent afløb.

Styr affugteren med Wifi

Carl affugter og luftrenser er forberedt til WIFI og den kan således styres via en app lige meget hvor du er. Det vil altså sige, at du kan tænde affugteren via WIFI på din telefon, selvom du ikke er i nærheden. Det kan blandt andet være meget praktisk, hvis din affugter f.eks. er placeret i et sommerhus eller et andet sted, hvor du ikke kommer så ofte. Carl affugter er kompatibel med Google Assistant.

Effektiv tøjtørring med Laundry Mode

Carl affugter og luftrenser har indbygget Laundry Mode. Dette gør, at du via et enkelt tryk på en knap på displayet, kan få tørret dit tøj hurtigt og langt billigere end ved brug af en tørretumbler. Desuden kommer der heller ikke slitage på tøjet som der vil gøre, hvis det tørres i en tørretumbler.

Automatisk og energibesparende tænd/slukfunktion

Affugterens indbyggede digitale display er nemt og overskueligt. Herpå kan du aflæse fugtighedsniveauet i rummet eller indstille, hvornår affugteren skal begynde at affugte med den indbyggede timer. Ellers starter Carl kun affugtning, når der er behov for det og standser igen når det optimale fugtighedsniveau er nået.

Aflæs hurtigt med signalfarverne

Som en praktisk detalje kan Carl indstilles til at vise på afstand, om den relative luftfugtighed i rummet er optimal. I så fald lyser en grøn signalfarve. Farven vil variere alt efter hvor høj den relative luftfugtighed er i rummet
Carl – et kvalitetsprodukt fra
Carl er en del af den populære serie af affugtere fra eeese. Alle affugtere i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi

Choose green

go with eeese

Vores airconditions og affugtere indeholder kølemiddel R290, som er et mere miljøvenligt kølemiddel end de fluorholdige gasser (HFC), der hidtil har været benyttet som kølemiddel i airconditions, affugtere og mange andre maskiner. Kølemiddel R290 har en GWP (global warming potential) på 3 som ikke nedbryder ozonlaget.

Carls særlige talenter

 

  • Ekstra stor vandtank med automatisk sluk når beholderen er fuld
  • WIFI – kan styres via Google Assistant
  • 2 i 1 hybrid – affugter og luftrenser med HEPA-filter
  • Effektiv tøjtørringsfunktion
  • Praktisk håndtag og 360 graders hjul
  • LED-display med softkey betjening
  • Automatisk genstartsfunktion og timer
  • Mulighed for kontinuerligt dræn (slange er inkluderet)
Affugter Carl piktogram
affugter Emil humidity sticker
Carls specifikationer

 

Artikelnr. 2506
Max arbejdsområde m2 120
Anbefalet arbejdsområde m2 2-85
Wifi Ja – kan styres via Google Assistant H11
HEPA-filter CADR 133
Kapacitet 30°C/RH80% L/dag 25
Kapacitet 27°C/RH60% L/dag 15
Strømforbrug (i drift) W 280
Strømforsyning V/Hz 220-240/50
Timer t 1 ~ 24
Ventilatorhastighed: 2
Luftvolumen Høj m3/t 180
Luftvolumen Lav m3/t 100
Lydniveau dB(A) – lav 41
Lydniveau dB(A) – høj 46
Vandtank Liter 6.5
Arbejdstemperatur °C 5~35
Kompressor Piston
Kølemiddel R290
Filter Vaskbart
Drænslange inkluderet Nej 
Drænslange diameter (mm) 19
Nettovægt kg 14.6
Bruttovægt kg 16.0
Produktstørrelse (BDH) mm

360x285x564

Pakkestørrelse (BDH) mm

410x316x632

EAN  5704841025066

Kontakt os

Hos eeese er vi eksperter inden for vores område, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde en forhandler eller besvare dine spørgsmål.

Nyt felt

Go with eeese
Administration og kundeservice

Ledreborg Allé 128K

DK-4000 Roskilde

Tlf.: +45 7022 6856
info@eeese-aircare.com
eeese-aircare.com

Kundeservice

DANSK: +45 7022 6856

SVENSK: +46 0771-188 819

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00