Affugter Mark

Mark er en kompakt og meget lydsvag affugter. Den kan benyttes i hele boligen og er særligt velegnet til effektiv affugtning ved kølige temperaturer. Affugteren kan derfor med fordel bruges f.eks. i kælderen, på båden, i garagen eller i campingvognen.

Mark – den innovative affugter særligt egnet til kølige rum

Mark – den anderledes affugter særligt egnet til kølige rum Mark er en kompakt og meget lydsvag affugter. Den kan benyttes i hele boligen og er særligt velegnet til effektiv affugtning ved kølige temperaturer.

Affugteren kan derfor med fordel bruges f.eks. i kælderen, på båden, i garagen eller i campingvognen. Mens affugtningseffekten hos traditionelle kompressorbaserede affugtere falder markant ved 15C, så kan Mark fortsat affugte effektivt ved temperaturer helt ned til 0 grader.

Affugter Mark topview

Adsorptionsaffugter med innovativ teknologi

Mark trækker fugtigheden ud af luften ved adsorptionsteknologi. Det gør, at maskinen er lige effektiv også om den arbejder ved køligere temperaturer. Du kan derfor med fordel benytte din Mark affugter på båden, i campingvognen, i kælderen eller andre steder i huset, hvor der i perioder ofte er tendens til både kondens og lavere temperaturer. Faktisk har Mark affugteren en affugtningseffektivitet ved lave temperaturer som modsvarer langt kraftigere kompressorbaserede affugtere. Samtidig er udblæsningsluften fra Mark opvarmet, hvilket bidrager til at hæve temperaturen i rummet.

Mark affugter har integrerede bærehåndtag, og da den ikke har en indbygget kompressor, så er vægten behageligt lav. Det gør den nem at håndtere. Når tanken er fyldt, slår affugteren automatisk fra. Alternativt kan der monteres en drænslange direkte til afløb.

Affugter der tørrer vasketøjet hurtigere

Med sit lave støjniveau på kun 38 dB i laveste trin, kan affugteren sagtens køre, uden du bliver forstyrret af den. Der er ingen kompressor, der frembringer lyd, så du hører kun lyden fra luften der ventileres gennem affugteren. Den egner sig godt til arealer op til 40 m2. Der er altså tale om en lille men effektiv maskine, der desuden har en smart tøjtørringsfunktion. Den gør, at dit vasketøj tørrer meget hurtigere, når du benytter affugteren i rummet, hvor dit vasketøj hænger. Tilmed kan du også slå swing-funktionen til, så tøjet tørrer endnu hurtigere. Dette giver langt mindre slitage på dit vasketøj end ved at benytte en tørretumbler.

Mark – et kvalitetsprodukt fra
eeese logo

Mark er en del af den populære serie af affugtere fra eeese. Alle affugtere i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi.

Marks særlige talenter

 

  • Adsorptionsteknologi – arbejder særligt godt i kølige temperaturer

  • Tøjtørringstilstand

  • Lavt lydniveau, 38 dB lydniveau i standard niveau

  • Vaskbart filter

  • Timerfunktion

  • Vandtanksindikator der viser når tanken er fuld

  • Slukker automatisk når tanken er fuld

  • Kun 5 kg.
  • Nem håndtering
  • Børnelås
Affugter Mark piktogram
affugter Emil humidity sticker
Marks specifikationer

 

Artikelnr. 2543
Max arbejdsområde m2 40
Anbefalet arbejdsområde m2 2-40
Wifi Nej
Kapacitet 30°C/RH80% L/dag 7
Strømforbrug (i drift) W 650
Strømforsyning V/Hz 220-240/50-60
Timer h 2 / 4 / 8
Ventilatorhastighed 3
Lydniveau dB(A) – lav 38
Lydniveau dB(A) – høj 53
Vandtank Liter 2,5
Arbejdstemperatur °C -10~50
Filter Vaskbart
Afløbsslange inkluderet Nej
Afløbsslange diameter (mm) 3,2
Nettovægt kg 5.75
Bruttovægt kg 6.90
Produktstørrelse (BDH) mm 300x200x455
Pakkestørrelse (BDH) mm 340x240x525
EAN 5704841025431

 

Kontakt os

Hos eeese er vi eksperter inden for vores område, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde en forhandler eller besvare dine spørgsmål.

Nyt felt

Go with eeese
Administration og kundeservice

Ledreborg Allé 128K

DK-4000 Roskilde

Tlf.: +45 7022 6856
info@eeese-aircare.com
eeese-aircare.com

Kundeservice

DANSK: +45 7022 6856

SVENSK: +46 0771-188 819

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00