Affugter EMIL 12L

Når det kommer til støjniveauet, skiller Emil sig ud. Med et lydniveau på kun 36 dB og det stilrene design, passer Emil perfekt ind i det mindre opholdsrum, bryggerset, gangarealet og den opvarmede kælder.

Emil er en af de små og mest kompakte affugtere fra eeese

Når det kommer til støjniveauet, skiller Emil sig ud. Med et lydniveau på kun 36 dB og det stilrene design, passer Emil perfekt ind i det mindre opholdsrum, bryggerset, gangarealet og den opvarmede kælder.

Designet er både klassisk og elegant, så den diskret kan fjerne fugt i den opvarmede kælder og det mindre opholdsrum. Emil har nemlig størrelse og kapacitet til et mindre opholdsrum på op til 50 kvadratmeter. Denne affugter er udstyret med auto-tilstand, der kontrollerer rummets fugtighed og fjerner overskydende fugt.

Affugter Emil topview

Wifi – styr affugteren via telefonen eller Google Assistant

Denne affugter er udstyret med wifi, der gør det muligt at styre enheden via mobiltelefonen. Det er smart, fleksibelt og innovativt. Affugteren er også kompatibel med Google Assistant.

Tøjtørringsfunktion – effektivt, bedre for miljøet og billigere i strøm

Hos mange familier kører tørretumbleren flere gange om ugen. Det slider på både dit tøj, strøm- og vandregning og er usundt for miljøet. Derfor er denne affugters tøjtørringsfunktion yderst populær. Den gør, at familiens våde overtøj og vasketøj bliver tørt på rekordtid. Med blot et enkelt klik på displayet, startes den praktiske tøjtørringsfunktion. Da strømforbruget er helt nede på 155W, er denne affugter et billigere og smartere alternativ til en tørretumbler.

Affugteren med den diskrete lyd

Med sine kun 11,6 kilo, er det nemt at flytte affugteren rundt – alt efter i hvilket rum du skal bruge den. Affugteren er udstyret med praktisk bærehåndtag som en integreret del af designet. Emil kan indstilles i 2 trin og i begge trin, er affugterens lyd meget begrænset – henholdsvis 36 dB i trin 1 og 42 dB i trin 2. Derfor kan Emil med fordel bruges i opholdsrum – du vil nemlig kun bemærke affugteren når du lytter nøje.

Nem indstilling af fugtniveau

Emil er udstyret med et smart LED-display med soft-key så du nemt kan indstille det ønskede fugtniveau. Herefter stopper Emil selv når fugtniveauet er nået og starter automatisk igen når fugtniveauet overstiges. Filteret er vaskbart og affugteren har automatisk nedlukningsfunktion når tanken skal tømmes.

Mulighed for kontinuerligt dræn

Affugteren har mulighed for kontinuerligt dræn, så du via en slange kan tilslutte den direkte til afløbet og dermed ikke behøver at tænke på, at skulle tømme den.

Et meget lavt strømforbrug

Den praktiske timerfunktion gør, at du selv kan styre hvornår affugteren skal være aktiv. Affugteren har et lavt strømforbrug på 155W. Dette er meget lavt for en affugter med en kapacitet på 12 liter pr. dag. Temperaturen og fugtigheden i rummet er meget vigtig i forhold til hvor mange liter fugt, der håndteres om dagen.

Emil – et kvalitetsprodukt fra

Emil er en del af den populære serie fra eeese. Alle affugtere i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet
skandinavisk design og den nyeste teknologi inden for affugtere. Derfor overholder alle produkter fra eeese fra år 2020 fremtidens miljøkrav.

Choose green

go with eeese

Airconditions og affugtere fra eeese indeholder kølemiddel R290, som er et mere miljøvenligt kølemiddel end de fluorholdige gasser (HFC), der hidtil har været benyttet som kølemiddel i airconditions, affugtere og mange andre maskiner. Kølemiddel R290 har en GWP (global warming potential) på 3 som ikke nedbryder ozonlaget.

Emils særlige talenter

 

  • Wifi – Kompatibel med Google Assistant

  • Automatisk affugtning

  • Tøjtørringstilstand

  • LED display med soft-key

  • Automatisk genstartsfunktion

  • Automatisk nedlukning når vandtanken er fuld

  • Vaskbart luftfilter

  • Mulighed for kontinuerligt dræn (slange ikke inkluderet)

Affugter Emil piktogram
Emils specifikationer

 

Artikelnr. 2502
Maks. arbejdsområde m2: 50
Anbefalet arbejdsområde m2: 2-40
Wifi Ja
Kapacitet 30°C/RH80% L/dag: 12
Kapacitet 27°C/RH60% L/dag: 7.5
Strømforbrug (I drift) W: 155
Strømforsyning V/Hz: 220-240/50
Timer t: 1 ~ 24
Ventilatorhastighed: 2
Luftvolumen Høj m3/t: 105
Luftvolumen Lav m3/t: 80
Lydniveau Høj dB(A): 42
Lydniveau Lav dB(A): 36
Vandtank L: 2.6
Driftstemperatur °C 5~35
Kompressor Piston
Kølemiddel R290
Filter Vaskbart
Drænslange inkluderet Nej

Drænslange diameter mm

14
Nettovægt kg 11.6
Bruttovægt kg 12.7
Produktstørrelse (BDH) mm 300x250x463
Pakkestørrelse (BDH) mm 360x320x505
EAN 5704841025028

 

Kontakt os

Hos eeese er vi eksperter inden for vores område, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde en forhandler eller besvare dine spørgsmål.

Nyt felt

Go with eeese
Administration og kundeservice

Ledreborg Allé 128K

DK-4000 Roskilde

Tlf.: +45 7022 6856
info@eeese-aircare.com
eeese-aircare.com

Kundeservice

DANSK: +45 7022 6856

SVENSK: +46 0771-188 819

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00