Affugter Adam

Affugteren Adam er kendt for at være lige så lydsvag som et køleskab. Adam er elegant designet og formår at holde områder på op til 100 m2 fri for overskydende fugt. Derved passer den perfekt ind i både opholdsrum og kælderrum.

Adam – den lydsvage affugter med indbygget Wifi og høj kapacitet

Affugteren Adam er kendt for at være lige så lydsvag som et køleskab. Adam er elegant designet og formår at holde områder på op til 100 m2 fri for overskydende fugt. Derved passer den perfekt ind i både opholdsrum og kælderrum.

Denne affugter er lydsvag som et køleskab og strømlinet, så den passer ind i en hver boligindretning. Placer affugteren i både stuen, soveværelset, køkkenet, bryggerset eller hvor du nu ønsker at få fjernet fugten og forbedret dit indeklima signifikant.

Affugter Adam topview

Wifi – styr affugteren via telefonen

Denne affugter er udstyret med wifi, der gør det muligt at styre enheden via mobiltelefon. Det er smart, fleksibelt og innovativt.

Kompakt og effektiv til store arealer

Adam affugteren er den perfekte kombination af design, teknologi og kølemiddel. Det betyder, at affugteren er utrolig kompakt i forhold til sin store vandtank, der rummer hele 5 liter. De integrerede håndtag i hver side gør maskinen flytbar. For selvom at denne affugter kan trække hele 20 liter vand fra luften pr. dag, formår den at bevare det stilrene og elegante design, så man har lyst til at have affugteren stående.

Affugteren der kun arbejder ved behov

Den praktiske timer-funktion er nem at styre, så affugteren kun kører når du ønsker det. Affugteren Adam har et lavt strømniveau i forhold til andre affugtere af samme kapacitet. Den er blandt andet udstyret med en smart funktion så du via det lette LED-display kan indstille det ønskede fugtniveau. Når dette fugtniveau så er opnået, slår affugteren automatisk fra og tænder selv igen når fugtniveauet overstiges.

Tøjtørringsfunktionen der gør tøjet hurtigere tørt

Affugteren Adam har en populær tøjtørringsfunktion som særligt er god på de fugtige dage eller når der skal ordnes vasketøj. Den indbyggede tøjtørringsfunktion, der trækker overskydende fugt ud af rummet, gør nemlig, at det våde overtøj eller vasketøj får forkortet tørretiden signifikant. I mange familier bliver tørretumbleren flittigt brugt flere gange om ugen. Det slider på både dit tøj, strøm- og vandforbrug og er usundt for miljøet. Derfor er tøjtørringsfunktionen på denne affugter populær. Den gør, at familiens våde overtøj og vasketøj bliver tørt på rekordtid. Med blot et klik på displayet startes den praktiske tøjtørringsfunktion. Praktisk, nemt og ingen slid på tøjet!

Kontinuerligt dræn så du slipper for at tømme vandtanken

Affugteren lukker selv ned, når tanken er fuld, så der ikke bliver brugt unødig strøm. Endvidere kan du også bruge affugteren med kontinuerligt dræn, så du via en slange kan forbinde affugteren direkte til afløbet og derfor slipper helt for at tømme vandtanken. Affugteren har i øvrigt vaskbart filter og automatisk afrimningsfunktion.

Adam affugter vejer 15,2 kilo, har integrerede håndtag i siderne og kører på 4 styks 360 graders robuste drejehjul.

 

Et kvalitetsprodukt fra 
eeese logo

Adam er en del af den populære serie fra eeese. Alle affugtere i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi inden for airconditions og luftkøling. Derfor overholder alle produkter fra eeese fra år 2020 fremtidens miljøkrav.

Adams særlige talenter

 

  • Wifi

  • Automatisk affugtning

  • Tøjtørringstilstand

  • LED display med soft-key

  • Automatisk genstartsfunktion

  • Kølemedie R290 gas

  • Vaskbart luftfilter

  • Timer

Affugter Adam piktogram
Adam Silent/humidity sticker
Adams specifikationer

 

Artikelnr. 2509
Maks. arbejdsområde m2: 100
Anbefalet arbejdsområde m2: 2-70
Kapacitet 30°C/RH80% L/dag: 20
Kapacitet 27°C/RH60% L/dag: 11.5
Strømforbrug (I drift) W: 255
Strømforsyning V/Hz: 220-240/50
Timer t: 1 ~ 24
Ventilatorhastighed: 2
Luftvolumen Høj m3/t: 145
Luftvolumen Lav m3/t: 130
Lydniveau Høj dB(A): 44
Lydniveau Lav dB(A): 42
Vandtank L: 5.0
Driftstemperatur °C 5~35
Kompressor Stempel
Kølemiddel R290
Filter Vaskbart
Afløbsslange inkluderet Ja
Afløbsslange diameter (mm) 14
Nettovægt kg 15,2
Bruttovægt kg 17,4
Produktstørrelse (HBD) mm 540x335x285
Pakkestørrelse (HBD) mm 585x385x330
EAN 5704841025097

 

Kontakt os

Hos eeese er vi eksperter inden for vores område, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde en forhandler eller besvare dine spørgsmål.

Nyt felt

Go with eeese
Administration og kundeservice

Ledreborg Allé 128K

DK-4000 Roskilde

Tlf.: +45 7022 6856
info@eeese-aircare.com
eeese-aircare.com

Kundeservice

DANSK: +45 7022 6856

SVENSK: +46 0771-188 819

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00